Bouke Scholten tijdens theatertournee Bouke Rocks Elvis: 'Succes is soms niet te bevatten' (video)

Bouke Scholten tijdens theatertournee Bouke Rocks Elvis: 'Succes is soms niet te bevatten' (video)

Maandag 22 mei 2023 om 10:55

Bouke Scholten trekt momenteel het land door met zijn theatershow en dat is een enorm succes: 'De wachtrijen voor de allerlaatste kaartjes worden steeds langer', vertelt Tooske Ragas.

'Soms niet te bevatten'
Shownieuws nam een kijkje bij een van die concerten en sprak met een enigszins beduusde Bouke: 'Het is soms niet te bevatten. Ineens heb je 60 theatershows, voor The Triubute hadden we er maar een paar en nu doe je er 60 en gaat de verkoop als een tierelier.'

Het hele gesprek met Bouke en beelden van de Bouke Rocks Elvis-tour zie je hieronder

Bouke Scholten tijdens theatertournee <em>Bouke Rocks Elvis</em>: 'Succes is soms niet te bevatten' (video) Bouke Scholten trekt momenteel het land door met zijn theatershow en dat is een enorm succes: 'De wachtrijen voor de allerlaatste kaartjes worden steeds langer', vertelt Tooske Ragas. 'Soms niet te bevatten'Shownieuws nam een kijkje bij een van die concerten en sprak met een enigszins beduusde Bouke: 'Het is soms niet te bevatten. Ineens heb je 60 theatershows, voor The Triubute hadden we er maar een paar en nu doe je er 60 en gaat de verkoop als een tierelier.' Het hele gesprek met Bouke en beelden van de Bouke Rocks Elvis-tour zie je hieronder Bekijk ook Bouke duikt op in Het Jachtseizoen: bekijk de beelden Bekijk deze video » Saskia in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil niet dat mijn vriend ook nog 'gewone' vriendinnen heeft' Bekijk deze video » Video: K3-Julia valt keihard tijdens stunt Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's