Saskia in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil niet dat mijn vriend ook nog 'gewone' vriendinnen heeft'

Saskia in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil niet dat mijn vriend ook nog 'gewone' vriendinnen heeft'

Maandag 22 mei 2023 om 10:43

Saskia vindt het maar niets als haar vriend ook nog andere 'platonische' vriendinnen heeft: 'Ik houd daar niet van. Ik geloof nooit dat dat kan. Een van de twee wil altijd wel iets.' Haar date Bart staat daar echter totaal anders in.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Saskia in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik wil niet dat mijn vriend ook nog 'gewone' vriendinnen heeft' Saskia vindt het maar niets als haar vriend ook nog andere 'platonische' vriendinnen heeft: 'Ik houd daar niet van. Ik geloof nooit dat dat kan. Een van de twee wil altijd wel iets.' Haar date Bart staat daar echter totaal anders in. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: een vibrerende tongpiercing? Bekijk deze video » Youp van 't Hek over Ruud & Olcay: 'Zompig setje dat tussen lijken scharrelt in Turkije' (video) Bekijk deze video » Video: K3-Julia valt keihard tijdens stunt Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's