Bekijk driftbui Peter Gillis tijdens interview: "Stop met filmen!"

Bekijk driftbui Peter Gillis tijdens interview: "Stop met filmen!"

Maandag 22 mei 2023 om 13:11

Peter Gillis is vaak negatief in het nieuws en toch is de vakantieparkenmiljonair vanaf morgen weer te zien met een nieuw seizoen Massa is Kassa. Verslaggever Jeroen Holtrop lijkt het vreemd te vinden dat Peter nog steeds op de buis te zien is: "Jij kan blijkbaar alles maken." Peter, die onlangs is verhuisd, vindt Jeroen brutaal en wil het interview stoppen.

Lees verder onder de video.

Bekijk driftbui <em>Peter Gillis</em> tijdens interview: &quot;Stop met filmen!&quot; Peter Gillis is vaak negatief in het nieuws en toch is de vakantieparkenmiljonair vanaf morgen weer te zien met een nieuw seizoen Massa is Kassa. Verslaggever Jeroen Holtrop lijkt het vreemd te vinden dat Peter nog steeds op de buis te zien is: "Jij kan blijkbaar alles maken." Peter, die onlangs is verhuisd, vindt Jeroen brutaal en wil het interview stoppen. Lees verder onder de video. "Als je dit gaat uitzenden..."Een interview met Gillis, die onlangs 27 kilo is afgevallen, loopt compleet uit de hand als Jeroen de Massa is Kassa-miljonair vraagt naar het laatste nieuws over onder andere boetes voor zijn parken. "Laten we het over het positieve hebben, want daar kwam je ook voor filmen vandaag", vraagt Peter zich af. Hij is Jeroen zat: "Stop is even met filmen. Hier doe ik niet meer aan mee. Als jij dit gaat uitzenden dan heb je een heel groot probleem." Een nieuw seizoen van Massa is Kassa start dinsdag 23 mei. Vanaf dan is Massa is Kassa elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Bekijk ook Zien: spreken Peter Gillis en Nicol elkaar nog? Bekijk deze video » Video: Nicol Kremers gooit haar borsten in de strijd Bekijk deze video »
Show :
Bekijk driftbui Peter Gillis tijdens interview: "Stop met filmen!"

"Als je dit gaat uitzenden..."
Een interview met Gillis, die onlangs 27 kilo is afgevallen, loopt compleet uit de hand als Jeroen de Massa is Kassa-miljonair vraagt naar het laatste nieuws over onder andere boetes voor zijn parken. "Laten we het over het positieve hebben, want daar kwam je ook voor filmen vandaag", vraagt Peter zich af. Hij is Jeroen zat: "Stop is even met filmen. Hier doe ik niet meer aan mee. Als jij dit gaat uitzenden dan heb je een heel groot probleem."

Een nieuw seizoen van Massa is Kassa start dinsdag 23 mei. Vanaf dan is Massa is Kassa elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's