Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Inmiddels is het pension met veel bombarie getoond aan het publiek, maar in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland ziet het er naar uit dat het pension echt nooit af gaat komen. En dat levert uiteraard een hele hoop stress op bij de Meilandjes. Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Martien ontvlucht Pension Code Rosé (video) Bekijk deze video » DeadlineEr komt maar geen einde aan de verbouwing van het pension. Als Martien ook nog opnamen heeft voor een ander programma, staan Erica en Maxime er alleen voor. Langzaam wordt duidelijk dat de deadline nooit gehaald gaat worden. Erica regelt met spoed hulptroepen voor het loodgieterswerk en de elektriciteit. Als Martien thuiskomt, lukt het hem maar niet om het pension binnen te komen, ondanks dat hij de meisjes belt. FrankrijkDie zijn druk met het zoveelste muurtje dat afgebroken moet worden. Geïrriteerd klimt hij door een raam. Hij heeft een uitstapje bedacht voor Erica en Maxime. Na de reizen naar Frankrijk is bij hem het plan ontstaan om een grote gezinswagen te kopen, waar de hele familie inclusief aanhang mee op reis kan. Hij mag een proefrit maken.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 22 mei 2023 om 21:36

Inmiddels is het pension met veel bombarie getoond aan het publiek, maar in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland ziet het er naar uit dat het pension echt nooit af gaat komen. En dat levert uiteraard een hele hoop stress op bij de Meilandjes.

Deadline
Er komt maar geen einde aan de verbouwing van het pension. Als Martien ook nog opnamen heeft voor een ander programma, staan Erica en Maxime er alleen voor. Langzaam wordt duidelijk dat de deadline nooit gehaald gaat worden. Erica regelt met spoed hulptroepen voor het loodgieterswerk en de elektriciteit. Als Martien thuiskomt, lukt het hem maar niet om het pension binnen te komen, ondanks dat hij de meisjes belt.

Frankrijk
Die zijn druk met het zoveelste muurtje dat afgebroken moet worden. Geïrriteerd klimt hij door een raam. Hij heeft een uitstapje bedacht voor Erica en Maxime. Na de reizen naar Frankrijk is bij hem het plan ontstaan om een grote gezinswagen te kopen, waar de hele familie inclusief aanhang mee op reis kan. Hij mag een proefrit maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's