René van der Gijp reageert op uithaal Van Roosmalen: "Ik was geïrriteerd"

René van der Gijp reageert op uithaal Van Roosmalen: "Ik was geïrriteerd"

Dinsdag 23 mei 2023 om 10:32

René van der Gijp haalde vrijdagavond stevig uit naar zijn nieuwe SBS-collega Marcel van Roosmalen. De columnist haalde op zijn beurt maandag met terugwerkende kracht uit naar de voetbalanalist. Van der Gijp was geïrriteerd en vindt het een beetje een act... Jeroen Holtrop spreekt de Vandaag Inside-ster over deze oplaaiende rel, bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> reageert op uithaal <em>Van Roosmalen</em>: &quot;Ik was geïrriteerd&quot; René van der Gijp haalde vrijdagavond stevig uit naar zijn nieuwe SBS-collega Marcel van Roosmalen. De columnist haalde op zijn beurt maandag met terugwerkende kracht uit naar de voetbalanalist. Van der Gijp was geïrriteerd en vindt het een beetje een act... Jeroen Holtrop spreekt de Vandaag Inside-ster over deze oplaaiende rel, bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Lees verder onder de video. Verhitte discussieTijdens de uitzending van Vandaag Inside viel René gast Marcel aan. Hij vindt het flauw dat Marcel het zo opneemt voor zijn collega Gijs Groenteman. Er ontstond aan de talkshowtafel een verhitte discussie. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside: René van der Gijp geeft talkshow-tips aan Marcel van Roosmalen Bekijk deze video » ZIEN: Johan Derksen in promo Marcel & Gijs Bekijk deze video »
TV :
René van der Gijp reageert op uithaal Van Roosmalen: "Ik was geïrriteerd"

Verhitte discussie
Tijdens de uitzending van Vandaag Inside viel René gast Marcel aan. Hij vindt het flauw dat Marcel het zo opneemt voor zijn collega Gijs Groenteman. Er ontstond aan de talkshowtafel een verhitte discussie.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's