Mark Rutte beduusd: Dries Roelvink noemt Rutte 'saai' bij Veronica Inside (video)

Mark Rutte beduusd: Dries Roelvink noemt Rutte 'saai' bij Veronica Inside (video)

Dinsdag 23 mei 2023 om 14:28

Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside (maandag 22 mei)terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mark Rutte</em> beduusd: Dries Roelvink noemt Rutte 'saai' bij <em>Veronica Inside</em> (video) Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside (maandag 22 mei)terugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte was gisteren te gast in Vandaag Inside, hij vond het zelf heel gezellig. Het was verre van 'saai'. Toch leek RTL-verslaggever Dries Roelvink het saai te hebben gevonden. Wilfred Genee zegt na afloop dat ze het expres rustiger aan hebben gedaan. Zie hieronder ook Rutte's reactie na afloop van de Veronica Inside-uitzending. Stille RenéMark Rutte lijkt beduusd door de uitspraak van Dries, de zanger noemt hem namelijk saai. RTl Boulevard schrijft dat René van der Gijp de hele aflevering niks heeft gezegd Aan RTL vertelt hij dat Mark vooral gewoon als gast moet aanschuiven en niet als politicus die bestormd moet worden met vragen. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside: Mark Rutte onthult waar hij gekregen dildo heeft verstopt (video) Bekijk deze video » Mark Rutte analyseert eigen interview in Vandaag Inside: 'Niet zo geniaal' (video) Bekijk deze video » Gaan Gerard Joling en Mark Rutte samen een nummer opnemen? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Mark Rutte beduusd: Dries Roelvink noemt Rutte 'saai' bij Veronica Inside (video)

Mark Rutte was gisteren te gast in Vandaag Inside, hij vond het zelf heel gezellig. Het was verre van 'saai'. Toch leek RTL-verslaggever Dries Roelvink het saai te hebben gevonden. Wilfred Genee zegt na afloop dat ze het expres rustiger aan hebben gedaan. Zie hieronder ook Rutte's reactie na afloop van de Veronica Inside-uitzending.

Stille René
Mark Rutte lijkt beduusd door de uitspraak van Dries, de zanger noemt hem namelijk saai. RTl Boulevard schrijft dat René van der Gijp de hele aflevering niks heeft gezegd Aan RTL vertelt hij dat Mark vooral gewoon als gast moet aanschuiven en niet als politicus die bestormd moet worden met vragen.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's