Vandaag Inside: Mark Rutte onthult waar hij gekregen dildo heeft verstopt (video)

Vandaag Inside: Mark Rutte onthult waar hij gekregen dildo heeft verstopt (video)

Maandag 22 mei 2023 om 22:25

<em>Vandaag Inside</em>: Mark Rutte onthult waar hij gekregen dildo heeft verstopt (video) Mark Rutte heeft maandagavond voor de camera van Shownieuws gereageerd op de dildo die hij bij zijn vorige bezoek kreeg van de heren van Vandaag Inside. DildoMark Rutte reageert: 'Dat hou ik nog even geheim, maar we zoeken een wijze om deze milieuvriendelijk te verwerken.' René van der Gijp lijkt niet verbaasd dat Rutte dit geheim niet prijsgeeft. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de gehele uitzending van Vandaag Inside met Mark Rutte terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Mark Rutte heeft maandagavond voor de camera van Shownieuws gereageerd op de dildo die hij bij zijn vorige bezoek kreeg van de heren van Vandaag Inside.

Dildo
Mark Rutte reageert: 'Dat hou ik nog even geheim, maar we zoeken een wijze om deze milieuvriendelijk te verwerken.' René van der Gijp lijkt niet verbaasd dat Rutte dit geheim niet prijsgeeft.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de gehele uitzending van Vandaag Inside met Mark Rutte terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's