Mark Rutte analyseert eigen interview in Vandaag Inside: 'Niet zo geniaal' (video)

Mark Rutte analyseert eigen interview in Vandaag Inside: 'Niet zo geniaal' (video)

Maandag 22 mei 2023 om 22:50

Mark Rutte analyseert eigen interview in <em>Vandaag Inside</em>: 'Niet zo geniaal' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte was maandag opnieuw te gast in Vandaag Inside. Samen met de heren van de populaire talkshow analyseerde hij een interview van vorige week. LandbouwakkoordEr is nog steeds geen landbouwakkoord, ondanks dat Mark Rutte vorige week zelf werd ingevlogen en de hele nacht vergaderde. Bij het ochtengloren stond de premier voor de camera van Hart van Nederland en daar gaf hij een 'niet zo geniaal' interview. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Mark Rutte analyseert eigen interview in Vandaag Inside: 'Niet zo geniaal' (video)

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 22 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Mark Rutte was maandag opnieuw te gast in Vandaag Inside. Samen met de heren van de populaire talkshow analyseerde hij een interview van vorige week.

Landbouwakkoord
Er is nog steeds geen landbouwakkoord, ondanks dat Mark Rutte vorige week zelf werd ingevlogen en de hele nacht vergaderde. Bij het ochtengloren stond de premier voor de camera van Hart van Nederland en daar gaf hij een 'niet zo geniaal' interview.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's