Lang Leve de Liefde: heeft Yoni haar GEDRAGEN ondergoed verkocht!?

Lang Leve de Liefde: heeft Yoni haar GEDRAGEN ondergoed verkocht!?

Yoni vertelt haar date Jari over een bijzonder verzoek dat ze via internet ontving: 'Of ik mijn gebruikte ondergoed wilde verkopen.' De grote vraag is natuurlijk: is ze daar op ingegaan?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: heeft <em>Yoni</em> haar GEDRAGEN ondergoed verkocht!? Yoni vertelt haar date Jari over een bijzonder verzoek dat ze via internet ontving: 'Of ik mijn gebruikte ondergoed wilde verkopen.' De grote vraag is natuurlijk: is ze daar op ingegaan? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Nieuwe vriendin Peter Gillis, Wendy, is geen golddigger: 'Ze wil haar eigen boontjes doppen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Die tongzoen in Lang Leve de Liefde was te gênant voor woorden' Bekijk deze video » Ingewikkeld vraagstuk in Lang Leve de Liefde: hoe snijd je een mango? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV