Boerderij van Dorst: Raven lacht Arnon Grünberg uit omdat hij gigolo wilde worden

Boerderij van Dorst: Raven lacht Arnon Grünberg uit omdat hij gigolo wilde worden

<em>Boerderij van Dorst</em>: Raven lacht Arnon Grünberg uit omdat hij gigolo wilde worden Arnon Grünberg vertelt bij Boerderij van Dorst openhartig over een wens die hij vroeger had. “Ik droomde er vroeger van om gigolo te worden.” Waarop Raven hard begint te lachen. De schrijver heeft zich ook daadwerkelijk aangemeld als gigolo en met een pak van zijn vader dacht Arnon dat hij er helemaal klaar voor was. Maar al snel kreeg hij in de gaten dat het niks ging worden, gelukkig was Arnon toen al bezig met schrijven. “Dat is wel een ervaring die ik ben misgelopen.” Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder. Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@omroepbnnvara) Boerderij van Dorst: moeder Frédérique Spigt zat zwanger in kamp tijdens oorlog Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Ferry Doedens raakte in paniek toen ‘wasbakfilmpje’ viral ging Bekijk deze video »
Donderdag 25 mei 2023 om 14:12

Arnon Grünberg vertelt bij Boerderij van Dorst openhartig over een wens die hij vroeger had. “Ik droomde er vroeger van om gigolo te worden.” Waarop Raven hard begint te lachen. De schrijver heeft zich ook daadwerkelijk aangemeld als gigolo en met een pak van zijn vader dacht Arnon dat hij er helemaal klaar voor was. Maar al snel kreeg hij in de gaten dat het niks ging worden, gelukkig was Arnon toen al bezig met schrijven. “Dat is wel een ervaring die ik ben misgelopen.”

Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hieronder.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's