Dood Tina Turner komt hard aan bij Nederlandse oprichtster wereldwijde fanclub

Dood Tina Turner komt hard aan bij Nederlandse oprichtster wereldwijde fanclub

Thursday 25 May 2023 om 15:31

Woensdag werd de muziekwereld opgeschrikt door de dood van Tina Turner. De 'Queen of Rock 'n' Roll' overleed op 83-jarige leeftijd in haar huis in het Zwitserse Küssnacht. De harten van haar fans, waaronder die van de Nederlandse Elle Denneman, zijn gebroken door het nieuws. Bij het horen van het nieuws over Tina's dood, was Denneman diep geraakt. "Ik schrok heel erg. Ik wist dat ze ziek was. Maar dit komt toch wel als een donderslag bij heldere hemel", vertelt ze terwijl ze haar tranen droogt aan een speciale Tina-handdoek.

Dood <em>Tina Turner</em> komt hard aan bij Nederlandse oprichtster wereldwijde fanclub Woensdag werd de muziekwereld opgeschrikt door de dood van Tina Turner. De 'Queen of Rock 'n' Roll' overleed op 83-jarige leeftijd in haar huis in het Zwitserse Küssnacht. De harten van haar fans, waaronder die van de Nederlandse Elle Denneman, zijn gebroken door het nieuws. Bij het horen van het nieuws over Tina's dood, was Denneman diep geraakt. "Ik schrok heel erg. Ik wist dat ze ziek was. Maar dit komt toch wel als een donderslag bij heldere hemel", vertelt ze terwijl ze haar tranen droogt aan een speciale Tina-handdoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk: explosies bij drie geldwisselkantoren in Amsterdam Bekijk deze video » Hooikoorts? De komende weken komt er een graspollenpiek 'Behoorlijke impact' Bekijk deze video » Arne Slot blijft toch nog een seizoen trainer bij de Rotterdamse club Feyenoord Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's