Rooijakkers over de vloer: Jort Kelder valt niet op Welmoed Sijtsma, ‘even oud als haar vader’

Rooijakkers over de vloer: Jort Kelder valt niet op Welmoed Sijtsma, ‘even oud als haar vader’

Vrijdag 26 mei 2023 om 12:31

In Rooijakkers over de vloer begint Art Rooijakkers over het liefdesleven van Jort Kelder. Hij vraagt naar de liefdesgeruchten die circuleren over zijn Op1-collega Welmoed Sijtsma (32). Maar een relatie zit er volgens hem niet in. “Nee, ik vind Welmoed heel leuk. Betoverend, zeker in beeld, zij is echt iemand die spat van het scherm af”, zegt de 58-jarige Kelder. “Los van dat ik even oud als haar vader ben, wat technisch toch een merkwaardig kerstdiner oplevert, vallen we niet op elkaar. We vinden elkaar wel leuk.”

Bekijk de video van Rooijakkers over de vloer hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: Jort Kelder valt niet op Welmoed Sijtsma, ‘even oud als haar vader’ In Rooijakkers over de vloer begint Art Rooijakkers over het liefdesleven van Jort Kelder. Hij vraagt naar de liefdesgeruchten die circuleren over zijn Op1-collega Welmoed Sijtsma (32). Maar een relatie zit er volgens hem niet in. “Nee, ik vind Welmoed heel leuk. Betoverend, zeker in beeld, zij is echt iemand die spat van het scherm af”, zegt de 58-jarige Kelder. “Los van dat ik even oud als haar vader ben, wat technisch toch een merkwaardig kerstdiner oplevert, vallen we niet op elkaar. We vinden elkaar wel leuk.” Bekijk de video van Rooijakkers over de vloer hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Gezellige beelden: Frans Bauer backstage in Rooijakkers over de vloer Bekijk deze video » Frans Bauer in Rooijakkers Over de Vloer: 'Ik geef Mariska gewoon gelijk' (video) Bekijk deze video » ZIEN: Frans Bauer zeer emotioneel na zien oude bekende (Rooijakkers over de vloer) Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de vloer: Jort Kelder valt niet op Welmoed Sijtsma, ‘even oud als haar vader’

Actuele video's

Meer actuele video's