Glennis Grace na Jumbo-schandaal: ‘Goed dat ik uit mijn bubbel ben getrokken’

Glennis Grace na Jumbo-schandaal: ‘Goed dat ik uit mijn bubbel ben getrokken’

Friday 26 May 2023 om 14:28

Glennis Grace stapt langzaamaan weer in de spotlights, na het geweldsincident bij de Jumbo. “Het is nooit goed te praten wat er is gebeurd. Maar ik denk wel dat ik voor mezelf een beetje teruggeroepen ben, uit een bubbel ben getrokken wat uiteindelijk voor mij heel goed is geweest.”

Lees verder onder de video.

<em>Glennis Grace</em> na Jumbo-schandaal: ‘Goed dat ik uit mijn bubbel ben getrokken’ Glennis Grace stapt langzaamaan weer in de spotlights, na het geweldsincident bij de Jumbo. “Het is nooit goed te praten wat er is gebeurd. Maar ik denk wel dat ik voor mezelf een beetje teruggeroepen ben, uit een bubbel ben getrokken wat uiteindelijk voor mij heel goed is geweest.” Lees verder onder de video. Grace weer in armen gesloten van Nederlands publiek?Grace heeft een heftige periode achter de rug sinds uitkwam dat ze met anderen medewerkers van de supermarkt heeft mishandeld. “Het was zwaar, heel zwaar. Maar ook een hele grote les”, aldus Grace. “Ik ben heel verdrietig. Iets wat me nog elke dag aan het denken zet.” Wel vindt Glennis het fijn om de merken dat ze langzamerhand weer door het Nederlandse publiek in de armen wordt gesloten. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Glennis Grace over nieuwe liefde: 'Ik ben heel gelukkig' (video) Bekijk deze video » Glennis Grace onthult taakstraf: 'Graven op begraafplaats schoonhouden' (video) Bekijk deze video » Verliefde Glennis Grace pronkt met nieuwe vriend: ‘Film hem maar’ (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Glennis Grace na Jumbo-schandaal: ‘Goed dat ik uit mijn bubbel ben getrokken’

Grace weer in armen gesloten van Nederlands publiek?
Grace heeft een heftige periode achter de rug sinds uitkwam dat ze met anderen medewerkers van de supermarkt heeft mishandeld. “Het was zwaar, heel zwaar. Maar ook een hele grote les”, aldus Grace. “Ik ben heel verdrietig. Iets wat me nog elke dag aan het denken zet.” Wel vindt Glennis het fijn om de merken dat ze langzamerhand weer door het Nederlandse publiek in de armen wordt gesloten.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's