Pinksterweekend zorgt vrijdag al voor enorme files (Hart van Nederland)

Pinksterweekend zorgt vrijdag al voor enorme files (Hart van Nederland)

<em>Pinksterweekend</em> zorgt vrijdag al voor enorme files (<em>Hart van Nederland</em>) Wie zin heeft in een weekendje weg met Pinksteren moet daar wel de tijd voor nemen, tenminste als je met de auto gaat. Vrijdag in de vroege middag staan op diverse plekken in Nederland al enorme files. Veel mensen vertrekken richting de Veluwe of de kust, door de drukte moet je rekening houden met veel vertraging. Robert Vriezen van de ANWB vertelt meer over de files in het Pinksterweekeind. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Kandidaten van Het Onbekende beantwoorden pittige vragen: 'Wat een nare vraag!' Bekijk deze video » 'Rat' in plafond Haagse woning blijkt gierzwaluw (video) Bekijk deze video » Heftig: verpleeghuis Oostergouw Zaandam ontruimd vanwege brand Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 26 May 2023 om 15:44

Wie zin heeft in een weekendje weg met Pinksteren moet daar wel de tijd voor nemen, tenminste als je met de auto gaat. Vrijdag in de vroege middag staan op diverse plekken in Nederland al enorme files. Veel mensen vertrekken richting de Veluwe of de kust, door de drukte moet je rekening houden met veel vertraging. Robert Vriezen van de ANWB vertelt meer over de files in het Pinksterweekeind.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's