Kandidaten van Het Onbekende beantwoorden pittige vragen: 'Wat een nare vraag!'

Kandidaten van Het Onbekende beantwoorden pittige vragen: 'Wat een nare vraag!'

Thursday 25 May 2023 om 16:41

Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in Slovenië. Steven, Pia en Mischa beantwoorden wat bekende en onbekende vragen, die best pittig zijn. Mischa: "Oh wat een nare vraag, we hadden het net gezellig."

Kandidaten van <em>Het Onbekende</em> beantwoorden pittige vragen: 'Wat een nare vraag!' Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in Slovenië. Steven, Pia en Mischa beantwoorden wat bekende en onbekende vragen, die best pittig zijn. Mischa: "Oh wat een nare vraag, we hadden het net gezellig." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hooikoorts? De komende weken komt er een graspollenpiek 'Behoorlijke impact' Bekijk deze video » Arne Slot blijft toch nog een seizoen trainer bij de Rotterdamse club Feyenoord Bekijk deze video » Dood Tina Turner komt hard aan bij Nederlandse oprichtster wereldwijde fanclub Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's