'Rat' in plafond Haagse woning blijkt gierzwaluw (video)

'Rat' in plafond Haagse woning blijkt gierzwaluw (video)

Thursday 25 May 2023 om 17:42

Dierenambulance haalt gierzwaluw uit plafond in Haagse woning. Bewoners van een woning in de Haagse Abrikozenstraat dachten dat er een rat in hun plafond liep. Er zat zeker een dier, maar geen rat, ontdekte de Dierenambulance.

'Rat' in plafond Haagse woning blijkt <em>gierzwaluw</em> (video) Dierenambulance haalt gierzwaluw uit plafond in Haagse woning. Bewoners van een woning in de Haagse Abrikozenstraat dachten dat er een rat in hun plafond liep. Er zat zeker een dier, maar geen rat, ontdekte de Dierenambulance. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Arne Slot blijft toch nog een seizoen trainer bij de Rotterdamse club Feyenoord Bekijk deze video » Dood Tina Turner komt hard aan bij Nederlandse oprichtster wereldwijde fanclub Bekijk deze video » Kandidaten van Het Onbekende beantwoorden pittige vragen: 'Wat een nare vraag!' Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's