Hugo de Jonge over bedreigingen: 'Grote impact op mijn kinderen' (video)

Hugo de Jonge over bedreigingen: 'Grote impact op mijn kinderen' (video)

Vrijdag 26 mei 2023 om 18:24

<em>Hugo de Jonge</em> over bedreigingen: 'Grote impact op mijn kinderen' (video) Bedreigingen hebben een grote impact op de gezinnen van ministers, zo vertellen zij aan RTL Nieuws. 'We praten daar vaak over. Er zijn denk ik veel gezinnen die niet staan te juichen om het werk wat wij doen,' zegt Wopke Hoekstra bijvoorbeeld, maar ook Hugo de Jong en Christianne van der Wal reageren. . Sigrid Kaag werd eerder deze week tijdens de opnames van College Tour geconfronteerd met een bericht van haar dochters over ditzelfde onderwerp. Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf zondag 28 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Heren Vandaag Inside gieren om zingende Hugo de Jonge, Gerard Joling breekt glas Bekijk deze video » Gerard Joling walgt van zure wijn in Humberto op zondag: ‘Niet te hachelen’ Bekijk deze video » Op1: Minister Hugo de Jonge wil 5500 woningen bouwen in het Groene Hart (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hugo de Jonge over bedreigingen: 'Grote impact op mijn kinderen' (video)

Bedreigingen hebben een grote impact op de gezinnen van ministers, zo vertellen zij aan RTL Nieuws. 'We praten daar vaak over. Er zijn denk ik veel gezinnen die niet staan te juichen om het werk wat wij doen,' zegt Wopke Hoekstra bijvoorbeeld, maar ook Hugo de Jong en Christianne van der Wal reageren. . Sigrid Kaag werd eerder deze week tijdens de opnames van College Tour geconfronteerd met een bericht van haar dochters over ditzelfde onderwerp.

Het nieuwe seizoen van College Tour is vanaf zondag 28 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's