Aran Bade over Duncan Laurence: 'Hij lijkt de weg kwijt te zijn' (video)

Aran Bade over Duncan Laurence: 'Hij lijkt de weg kwijt te zijn' (video)

Friday 26 May 2023 om 19:59

Slecht nieuws voor iedereen die dit weekend het nieuwe album Skyboy van Duncan Laurence grijs wilde gaan draaien. De zanger heeft besloten het album op een later moment uit te brengen, omdat hij er helemaal doorheen zit. Dat liet hij weten op Instagram.

Lees verder onder de video.

Aran Bade over <em>Duncan Laurence</em>: 'Hij lijkt de weg kwijt te zijn' (video) Slecht nieuws voor iedereen die dit weekend het nieuwe album Skyboy van Duncan Laurence grijs wilde gaan draaien. De zanger heeft besloten het album op een later moment uit te brengen, omdat hij er helemaal doorheen zit. Dat liet hij weten op Instagram. Lees verder onder de video. SongfestivalHet album Skyboy komt dus voorlopig niet uit. In de afgelopen roerige maanden kreeg Laurence het te verduren vanwege de slechte prestaties van Mia en Dion op het Eurovisie Songfestival. Echter kreeg hij ook positieve kritieken op zijn spectaculaire optreden in de finale. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet Bekijk deze video » Lee Towers: 'Ik probeerde Duncan Laurence niet af te zeiken maar zijn gedrag kan niet door de beugel' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Aran Bade over Duncan Laurence: 'Hij lijkt de weg kwijt te zijn' (video)

Songfestival
Het album Skyboy komt dus voorlopig niet uit. In de afgelopen roerige maanden kreeg Laurence het te verduren vanwege de slechte prestaties van Mia en Dion op het Eurovisie Songfestival. Echter kreeg hij ook positieve kritieken op zijn spectaculaire optreden in de finale.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's