VI gemist? Dochter Wilfred Genee belde vrijdagavond 112: 'Brand in huis' (video)

VI gemist? Dochter Wilfred Genee belde vrijdagavond 112: 'Brand in huis' (video)

Zaterdag 27 mei 2023 om 10:53

<em>VI</em> gemist? Dochter <em>Wilfred Genee</em> belde vrijdagavond 112: 'Brand in huis' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee heeft vrijdagavond in de uitzending van Vandaag Inside zijn dochter gecomplimenteerd. Eerder op de avond had de 13-jarige Isabeau Genee namelijk het alarmnummer gebeld omdat er brand was ontstaan in de keuken van hun huis, vertelde de presentator. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Wilfred Genee heeft vrijdagavond in de uitzending van Vandaag Inside zijn dochter gecomplimenteerd. Eerder op de avond had de 13-jarige Isabeau Genee namelijk het alarmnummer gebeld omdat er brand was ontstaan in de keuken van hun huis, vertelde de presentator.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's