Hart van Nederland: massale vechtpartij in Leeuwarden, treinverkeer stilgelegd (video)

Hart van Nederland: massale vechtpartij in Leeuwarden, treinverkeer stilgelegd (video)

Saturday 27 May 2023 om 11:45

<em>Hart van Nederland</em>: massale <em>vechtpartij</em> in Leeuwarden, treinverkeer stilgelegd (video) In Leeuwarden zijn vrijdagavond groepen mannen met elkaar in confrontatie gekomen. Dat gebeurde in de buurt van het treinstation. Het treinverkeer moest korte tijd worden stilgelegd omdat sommige van de mannen ook het spoor opgingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zie: 21-jarige vrouw komt om bij ongeluk met vrachtwagen in Maasbree Bekijk deze video » Grote brand in Leek (Groningen): bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Pinksterweekend zorgt vrijdag al voor enorme files (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Leeuwarden zijn vrijdagavond groepen mannen met elkaar in confrontatie gekomen. Dat gebeurde in de buurt van het treinstation. Het treinverkeer moest korte tijd worden stilgelegd omdat sommige van de mannen ook het spoor opgingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's