Zien: Freek Vonk geeft een update van zijn larven 'bevruchting'

Zien: Freek Vonk geeft een update van zijn larven 'bevruchting'

Saturday 27 May 2023 om 18:00

Freek Vonk geeft een update van Kwik, Kwek en Kwak: ofwel de larven die de presentator bewust in zijn been heeft laat zitten voor zijn eigen biologische onderzoek. Kijken op eigen risico!

"Ik zit nu op 55 dagen na de ‘bevruchting’, en laat ik met het goede nieuws beginnen: alle drie de baby’s gaan nog steeds ontzettend goed!" Zo begint Freek zijn larven-update. Freek Vonk heeft voor zijn eigen onderzoek larven in zijn been laten zitten. Een minder frisse video-update.

Bekijk de video hieronder (op eigen risico). Bekijk hier een eerdere larven-update van Freek.

Zien: Freek Vonk geeft een update van zijn larven 'bevruchting' Freek Vonk geeft een update van Kwik, Kwek en Kwak: ofwel de larven die de presentator bewust in zijn been heeft laat zitten voor zijn eigen biologische onderzoek. Kijken op eigen risico! "Ik zit nu op 55 dagen na de ‘bevruchting’, en laat ik met het goede nieuws beginnen: alle drie de baby’s gaan nog steeds ontzettend goed!" Zo begint Freek zijn larven-update. Freek Vonk heeft voor zijn eigen onderzoek larven in zijn been laten zitten. Een minder frisse video-update. Bekijk de video hieronder (op eigen risico). Bekijk hier een eerdere larven-update van Freek. Bekijk ook Vriendin 'spot' Freek Vonk in het wild: bekijk de hilarische video Bekijk deze video » Freek Vonk wordt in gezicht gebeten door een slang: 'Stoute jongen!' (video) Bekijk deze video » Geeft Freek Vonk een hint voor een mogelijke zwangerschap? Bekijk deze video » Zien: walging in Boulevard-studio om 'ranzige drieling' Freek Vonk (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's