Zien: walging in Boulevard-studio om 'ranzige drieling' Freek Vonk (video)

Zien: walging in Boulevard-studio om 'ranzige drieling' Freek Vonk (video)

Maandag 24 april 2023 om 21:06

Zien: walging in <em>Boulevard</em>-studio om 'ranzige drieling' Freek Vonk (video) Van haaienbeten tot ondergeplast worden door chimpansees, niets is dierenfreak Freek Vonk te gek. Vorige week deelde hij al dat hij levende larven in zijn been had als een leuk souveniertje uit Costa Rica. En of het nog niet gek genoeg is, kan hij de kleine larfjes eigenlijk wel waarderen en ziet hij ze inmiddels als zijn baby's. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Nicol Kremers in Shownieuws: 'Mijn kinderen laten sexy foto's aan vriendjes zien' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: laatste gezondheidsupdate Rob de Nijs vanuit ziekenhuis Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Het is een gevecht' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Zien: walging in Boulevard-studio om 'ranzige drieling' Freek Vonk (video)

Van haaienbeten tot ondergeplast worden door chimpansees, niets is dierenfreak Freek Vonk te gek. Vorige week deelde hij al dat hij levende larven in zijn been had als een leuk souveniertje uit Costa Rica. En of het nog niet gek genoeg is, kan hij de kleine larfjes eigenlijk wel waarderen en ziet hij ze inmiddels als zijn baby's.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's