Rooijakkers Over De Vloer met Jort Kelder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer met Jort Kelder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer met Jort Kelder gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers op bezoek bij één van de meest besproken opiniemakers en presentatoren die Nederland rijk is: Jort Kelder. Wat drijft hem om te doen wat hij doet? Alle fragmenten uit deze uitzending Rooijakkers over de vloer: Jort Kelder valt niet op Welmoed Sijtsma, ‘even oud als haar vader’ Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: ‘laatbloeier’ Jort Kelder zou wel weer 40 willen zijn Bekijk deze video » PersoonlijkKelder staat er om bekend dat hij niet graag over zijn persoonlijke leven praat. Toch maakt hij voor Art een uitzondering: hij nodigt hem uit in zijn prachtig duinvilla op zijn favoriete eiland: Terschelling. Met frisse tegenzin is Jort verrassend open over onderwerpen als familie, vriendschap en de liefde. OntvluchtenDe presentator van Op1 houdt van de Wadden en kwam er als kind vaak met zijn ouders. Inmiddels resideert hij er zo’n tweeënhalve maand per jaar, om de drukte van de grote stad te ontvluchten.
Uitzending :
Rooijakkers Over De Vloer met Jort Kelder gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 28 mei 2023 om 21:31

In de nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers op bezoek bij één van de meest besproken opiniemakers en presentatoren die Nederland rijk is: Jort Kelder. Wat drijft hem om te doen wat hij doet?

Persoonlijk
Kelder staat er om bekend dat hij niet graag over zijn persoonlijke leven praat. Toch maakt hij voor Art een uitzondering: hij nodigt hem uit in zijn prachtig duinvilla op zijn favoriete eiland: Terschelling. Met frisse tegenzin is Jort verrassend open over onderwerpen als familie, vriendschap en de liefde.

Ontvluchten
De presentator van Op1 houdt van de Wadden en kwam er als kind vaak met zijn ouders. Inmiddels resideert hij er zo’n tweeënhalve maand per jaar, om de drukte van de grote stad te ontvluchten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer

Actuele video's

Meer actuele video's