Rooijakkers over de vloer: ‘laatbloeier’ Jort Kelder zou wel weer 40 willen zijn

Rooijakkers over de vloer: ‘laatbloeier’ Jort Kelder zou wel weer 40 willen zijn

In Rooijakkers over de vloer legt Art zijn gast Jort Kelder (59) een dilemma voor. Zou hij liever weer 25 of 40 willen zijn? Kelder is duidelijk, dan keert hij liever terug naar zijn jaren als veertiger. “Alles klopte. Ik had geweldig werk, had heerlijke vriendinnen, ik had inmiddels geld om een beetje te leven. Ik ben een laatbloeier. Daarna zakte het wel af”, lacht Kelder.

Bekijk de video van Rooijakkers over de vloer hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: ‘laatbloeier’ Jort Kelder zou wel weer 40 willen zijn In Rooijakkers over de vloer legt Art zijn gast Jort Kelder (59) een dilemma voor. Zou hij liever weer 25 of 40 willen zijn? Kelder is duidelijk, dan keert hij liever terug naar zijn jaren als veertiger. “Alles klopte. Ik had geweldig werk, had heerlijke vriendinnen, ik had inmiddels geld om een beetje te leven. Ik ben een laatbloeier. Daarna zakte het wel af”, lacht Kelder. Bekijk de video van Rooijakkers over de vloer hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Frans Bauer zeer emotioneel na zien oude bekende (Rooijakkers over de vloer) Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Jort Kelder valt niet op Welmoed Sijtsma, ‘even oud als haar vader’ Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de vloer: ‘laatbloeier’ Jort Kelder zou wel weer 40 willen zijn

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV