Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending De familie Meiland is natuurlijk druk bezig met het pension, maar dat betekent niet dat de rest van het leven stilstaat. Zo helpen ze ook bij Maxime in huis en zien ze de kleine Claire opgroeien als een ware influencer. DecorerenMaxime woont met haar gezin in haar nieuwe huis. De hele familie komt helpen om het huis in te richten en te decoreren. Martien en Maxime nemen de meisjeskamers onder handen, terwijl Erica en Montana de tuin ontdoen van bladeren. Erica kan het niet aan, als ze het andere duo met een natte vinger de gordijnen op maat ziet knippen. InfluencerNa enige hulp besluit ze snel naar het pension te gaan en daar in alle rust alleen verder te werken. Ook Montana sluit zich bij haar aan. Ze hebben een heerlijk dag zo met zijn tweeën. Leroy houdt met argusogen het werk van zijn schoonvader en vrouw in de gaten. Kleine Claire ontpopt zich tot influencer, als ze samen met oma en mama de eerste boeken van Maxime in de drukkerij van de band ziet rollen. Bekijk ook Bekijk: Martien scheurt over de weg in grote bus in Chateau Meiland 'Dan gaat ie kantelen' Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien ontvlucht Pension Code Rosé (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 29 mei 2023 om 21:37

De familie Meiland is natuurlijk druk bezig met het pension, maar dat betekent niet dat de rest van het leven stilstaat. Zo helpen ze ook bij Maxime in huis en zien ze de kleine Claire opgroeien als een ware influencer.

Decoreren
Maxime woont met haar gezin in haar nieuwe huis. De hele familie komt helpen om het huis in te richten en te decoreren. Martien en Maxime nemen de meisjeskamers onder handen, terwijl Erica en Montana de tuin ontdoen van bladeren. Erica kan het niet aan, als ze het andere duo met een natte vinger de gordijnen op maat ziet knippen.

Influencer
Na enige hulp besluit ze snel naar het pension te gaan en daar in alle rust alleen verder te werken. Ook Montana sluit zich bij haar aan. Ze hebben een heerlijk dag zo met zijn tweeën. Leroy houdt met argusogen het werk van zijn schoonvader en vrouw in de gaten. Kleine Claire ontpopt zich tot influencer, als ze samen met oma en mama de eerste boeken van Maxime in de drukkerij van de band ziet rollen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's