ZIEN: Moraima zingt HEEL vals een emotioneel lied in Een Jaar Van Je Leven

ZIEN: Moraima zingt HEEL vals een emotioneel lied in Een Jaar Van Je Leven

ZIEN: <em>Moraima</em> zingt HEEL vals een emotioneel lied in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Marciano flipt in de loods Moraima verpakt haar verdriet over de bestellingen op een hele bijzondere manier. In de loods begint zij ineens heel hard te zingen, wat meer op schreeuwen lijkt. Met zelf verzonnen tekst, weet zij de aandacht van alle bewoners te trekken. Of het iets oplevert, is onduidelijk, maar amusent is het zeker! Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video) Bekijk deze video » Marciano flipt tegen Erik in Een Jaar Van Je Leven: 'Wat zit je nou te huilen, huilenbalk!' Bekijk deze video »
Tuesday 30 May 2023 om 16:08

Marciano flipt in de loods

Moraima verpakt haar verdriet over de bestellingen op een hele bijzondere manier. In de loods begint zij ineens heel hard te zingen, wat meer op schreeuwen lijkt. Met zelf verzonnen tekst, weet zij de aandacht van alle bewoners te trekken. Of het iets oplevert, is onduidelijk, maar amusent is het zeker!

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Actuele video's

Meer actuele video's