Waarom gaan we niet vaker? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waarom gaan we niet vaker? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waarom gaan we niet vaker? gemist? Bekijk hier de hele uitzending In zijn nieuwe eigen programma stelt Peter Pannekoek de vraag: Waarom gaan we niet vaker? In de culturele show wordt het theater verplaatst van het toneel naar een zeer verrassende locatie in de echte wereld... Alle fragmenten uit deze uitzending Waarom gaan we niet vaker?: Peter Pannekoek onthult zeer ‘oncharmant’ wc-ritueel Bekijk deze video » Pannekoek praat met collega’sZo kun je in Waarom gaan we niet vaker? van alles verwachten. Een Marokkaanse bruiloft op een dakterras in Groningen, een absurdistische cabaret-scène in een bos of een bushokje als podium voor een monoloog. Op deze bijzondere manier wil Pannekoek laten zien wat er allemaal in het theater gebeurt. Niet alleen kun je als kijker genieten van deze shows, Peter praat ook met collega’s uit het vak. Met Jeroen Woe en Ellen ten Damme‘‘Theater is mijn grote passie en het is mijn doel om door middel van dit programma die liefde bij iedereen aan te wakkeren”, laat Pannekoek weten. “Ik hoop dat iedereen na elke aflevering denkt: Waarom gaan we niet vaker?” Verder vertellen Jeroen Woe en René van Meurs of er iets te leren van een slechte recensie. Ook praat de cabaretier met onder anderen Hans Kesting, Jawad es Soufi en Ellen ten Damme.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 31 mei 2023 om 22:34

In zijn nieuwe eigen programma stelt Peter Pannekoek de vraag: Waarom gaan we niet vaker? In de culturele show wordt het theater verplaatst van het toneel naar een zeer verrassende locatie in de echte wereld...

Pannekoek praat met collega’s
Zo kun je in Waarom gaan we niet vaker? van alles verwachten. Een Marokkaanse bruiloft op een dakterras in Groningen, een absurdistische cabaret-scène in een bos of een bushokje als podium voor een monoloog. Op deze bijzondere manier wil Pannekoek laten zien wat er allemaal in het theater gebeurt. Niet alleen kun je als kijker genieten van deze shows, Peter praat ook met collega’s uit het vak.

Met Jeroen Woe en Ellen ten Damme
‘‘Theater is mijn grote passie en het is mijn doel om door middel van dit programma die liefde bij iedereen aan te wakkeren”, laat Pannekoek weten. “Ik hoop dat iedereen na elke aflevering denkt: Waarom gaan we niet vaker?” Verder vertellen Jeroen Woe en René van Meurs of er iets te leren van een slechte recensie. Ook praat de cabaretier met onder anderen Hans Kesting, Jawad es Soufi en Ellen ten Damme.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Waarom gaan we niet vaker?

Actuele video's

Meer actuele video's