Veel wangedrag bij vrouwengevangenis Nieuwersluis wordt aangepakt (video)

Veel wangedrag bij vrouwengevangenis Nieuwersluis wordt aangepakt (video)

Wednesday 31 May 2023 om 15:38

Uit een onthutsend onderzoek van de Inspectie Justitie en Veiligheid blijkt dat vrouwelijke gevangenen in de gevangenis van Nieuwersluis in Utrecht, slachtoffer zijn van herhaald niet-integer gedrag van het personeel, waaronder seksueel wangedrag. Dit varieert van seksueel getinte opmerkingen tot gedwongen intimiteiten zoals orale bevrediging en tongzoenen en relaties tussen medewerkers en gedetineerden. Ook zijn er meldingen van pesterijen, schelden en geschreeuw.

Veel wangedrag bij <em>vrouwengevangenis Nieuwersluis</em> wordt aangepakt (video) Uit een onthutsend onderzoek van de Inspectie Justitie en Veiligheid blijkt dat vrouwelijke gevangenen in de gevangenis van Nieuwersluis in Utrecht, slachtoffer zijn van herhaald niet-integer gedrag van het personeel, waaronder seksueel wangedrag. Dit varieert van seksueel getinte opmerkingen tot gedwongen intimiteiten zoals orale bevrediging en tongzoenen en relaties tussen medewerkers en gedetineerden. Ook zijn er meldingen van pesterijen, schelden en geschreeuw. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Brand bij Efteling-show Raveleijn Bekijk deze video » Bekijk: voorwaardelijke celstraf geëist tegen vriendin na tragische GHB-dood Lisette Bekijk deze video » Bekijk: Vera Bergkamp schrijft brief aan Twitter over dreigtweets aan Kamerleden Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's