Kijkers vinden talkshow Marcel & Gijs 'slaapverwekkend' (video)

Kijkers vinden talkshow Marcel & Gijs 'slaapverwekkend' (video)

Kijkers vinden talkshow <em>Marcel &amp; Gijs</em> 'slaapverwekkend' (video) Johan Derksen recenseert eerste aflevering Marcel & Gijs Marcel van Roosmalen heeft met Gijs Groenteman een eigen zomertalkshow op SBS6. Deze heren nemen het over van de Vandaag Inside-heren in de vakantieperiode, maar het bleef nog lang onduidelijk wat ze precies gingen doen. Na de eerste uitzending zijn de mensen thuis niet om. Marcel en Gijs krijgen best wat kritiek op Instagram. "Slaapverwekkend""Ik viel in slaap dus afgezet sorry", "Wat een vreselijk progamma en dus heel gauw weggeklikt!!", "Nou was gewoon klote ik kijk niet meer wacht wel een maandje" en "Die stemmen van ze zijn ook slaapverwekkend", zijn reacties die onder het onderstaande fragment staan. Een persoon was positief en vindt het programma "heerlijk." Marcel & Gijs is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Johan Derksen recenseert eerste aflevering Marcel & Gijs

Marcel van Roosmalen heeft met Gijs Groenteman een eigen zomertalkshow op SBS6. Deze heren nemen het over van de Vandaag Inside-heren in de vakantieperiode, maar het bleef nog lang onduidelijk wat ze precies gingen doen. Na de eerste uitzending zijn de mensen thuis niet om. Marcel en Gijs krijgen best wat kritiek op Instagram.

"Slaapverwekkend"
"Ik viel in slaap dus afgezet sorry", "Wat een vreselijk progamma en dus heel gauw weggeklikt!!", "Nou was gewoon klote ik kijk niet meer wacht wel een maandje" en "Die stemmen van ze zijn ook slaapverwekkend", zijn reacties die onder het onderstaande fragment staan. Een persoon was positief en vindt het programma "heerlijk."

Marcel & Gijs is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV