2000's kids opgelet: de cast van Zoop keert terug naar de dierentuin!

2000's kids opgelet: de cast van Zoop keert terug naar de dierentuin!

Woensdag 7 juni 2023 om 19:13

Jon Karthaus over mogelijke terugkeer Zoop: Zoop in Australië (video)

Inmiddels zijn we zo'n twintig jaar verder, maar het succes van de Nederlandse jeugdserie Zoop is niet vaak herhaald. Het was een ware obsessie voor vele tieners toen de serie begon in 2003. Nu komen de acteurs weer bij elkaar voor speciale reünie.

De cast
Hoofdrolspelers Monique van der Werff, Patrick Martens, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Vivienne van den Assem, Juliette van Ardenne, Jon Karthaus en Erwan van Buuren doen allemaal mee aan de reünie. De serie, die draaide om jongeren die opgeleid werden tot dierentuin-personeel, werd altijd opgenomen in Ouwehands Dierenpark Rhenen. De reünie van de serie zal ook in deze dierentuin plaatsvinden.

Film
Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat Jon Karthaus werkt aan een nieuwe Zoop film. De eerdere films speelden zich altijd af in andere landen, dit zou ook weer gelden voor de nieuwe film. Voorlopig zijn er nog geen opnames gepland voor de film.

De Zoop-reünie is later te streamen op Videoland, de datum is nog niet bekend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

2000's kids opgelet: de cast van <em>Zoop</em> keert terug naar de dierentuin! Jon Karthaus over mogelijke terugkeer Zoop: Zoop in Australië (video) Inmiddels zijn we zo'n twintig jaar verder, maar het succes van de Nederlandse jeugdserie Zoop is niet vaak herhaald. Het was een ware obsessie voor vele tieners toen de serie begon in 2003. Nu komen de acteurs weer bij elkaar voor speciale reünie. De castHoofdrolspelers Monique van der Werff, Patrick Martens, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Vivienne van den Assem, Juliette van Ardenne, Jon Karthaus en Erwan van Buuren doen allemaal mee aan de reünie. De serie, die draaide om jongeren die opgeleid werden tot dierentuin-personeel, werd altijd opgenomen in Ouwehands Dierenpark Rhenen. De reünie van de serie zal ook in deze dierentuin plaatsvinden. FilmEerder dit jaar werd bekendgemaakt dat Jon Karthaus werkt aan een nieuwe Zoop film. De eerdere films speelden zich altijd af in andere landen, dit zou ook weer gelden voor de nieuwe film. Voorlopig zijn er nog geen opnames gepland voor de film. De Zoop-reünie is later te streamen op Videoland, de datum is nog niet bekend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Makers Kabam! nog steeds overdonderd door Emmy: 'Twee nachten niet geslapen' Bekijk deze video »
Entertainment :
2000's kids opgelet: de cast van Zoop keert terug naar de dierentuin!

Actuele video's

Meer actuele video's