Zien: Gerard Joling deelt sneer uit aan Ruud de Wild tijdens concert in Aalsmeer

Zien: Gerard Joling deelt sneer uit aan Ruud de Wild tijdens concert in Aalsmeer

Zien: <em>Gerard Joling</em> deelt sneer uit aan <em>Ruud de Wild</em> tijdens concert in Aalsmeer Op het surfstrand van Aalsmeer geeft Gerard Joling zijn eerste optreden van Live on the Rock: Gerard & Friends. Shownieuws checkt hoe hitteproof het met Gerard en zijn festival gesteld is. Ook zien we wat optredens voorbijkomen, en de sneer naar Ruud de Wild en Olcay Gulsen. Bekijk het fragment hierboven. SneerBart Ettekoven baalt dat hij moest werken, anders was hij er sowieso bij geweest. Patty Brard was wel van de partij. Gerard trad op met zijn oude vrienden Karin Bloemen en Bonnie st. Claire. Hij deelde ook nog even wat sneertjes uit en Ruud de Wild en Olcay waren het middelpunt. Bekijk dit moment bij 3:30 in de bovenstaande video. Bekijk ook Patty Brard heeft ongeduldige huisgenoten, 'ik kan toch niet sneller dan snel!' Bekijk deze video » Heel veel babynieuws, 'Royce de Vries en Luuk Ikink zijn vader geworden!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Zondag 11 juni 2023 om 11:49

Op het surfstrand van Aalsmeer geeft Gerard Joling zijn eerste optreden van Live on the Rock: Gerard & Friends. Shownieuws checkt hoe hitteproof het met Gerard en zijn festival gesteld is. Ook zien we wat optredens voorbijkomen, en de sneer naar Ruud de Wild en Olcay Gulsen. Bekijk het fragment hierboven.

Sneer
Bart Ettekoven baalt dat hij moest werken, anders was hij er sowieso bij geweest. Patty Brard was wel van de partij. Gerard trad op met zijn oude vrienden Karin Bloemen en Bonnie st. Claire. Hij deelde ook nog even wat sneertjes uit en Ruud de Wild en Olcay waren het middelpunt. Bekijk dit moment bij 3:30 in de bovenstaande video.

Actuele video's

Meer actuele video's