Wil Boszhard 80 jaar geworden en vertelt haar hoogte- en dieptepunten (video)

Wil Boszhard 80 jaar geworden en vertelt haar hoogte- en dieptepunten (video)

<em>Wil Boszhard</em> 80 jaar geworden en vertelt haar hoogte- en dieptepunten (video) De moeder van de presentatoren Ron en Carlo Boszhard, Wil Boszhard, is 80 jaar geworden en Shownieuws gaat langs op haar verjaardag. Verhuizing Carlo valt zwaarWil vindt 80 wel oud. Maar ze beseft dat ze veel hoogtepunten heeft in haar leven. Dat zijn onder anderen haar kleinkinderen. Een ander hoogtepunt is dat ze een nieuwe tuin heeft gekregen. Een dieptepunt is de verhuizing van Carlo. De twee woonden altijd naast elkaar. Bekijk het interview met Ron, Carlo en Wil Boszhard hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Songfestival: reacties op vernieuwde 'Burning Daylight' Bekijk deze video » Komt De TV Kantine weer terug? Bekijk het in Terug naar Toen met Carlo Boszhard en Irene Moors (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 12 juni 2023 om 11:18

De moeder van de presentatoren Ron en Carlo Boszhard, Wil Boszhard, is 80 jaar geworden en Shownieuws gaat langs op haar verjaardag.

Verhuizing Carlo valt zwaar
Wil vindt 80 wel oud. Maar ze beseft dat ze veel hoogtepunten heeft in haar leven. Dat zijn onder anderen haar kleinkinderen. Een ander hoogtepunt is dat ze een nieuwe tuin heeft gekregen. Een dieptepunt is de verhuizing van Carlo. De twee woonden altijd naast elkaar.

Bekijk het interview met Ron, Carlo en Wil Boszhard hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's