Zanger Jeffrey Schenk werkt samen met Bobbie Eakes, bekijk de beelden

Zanger Jeffrey Schenk werkt samen met Bobbie Eakes, bekijk de beelden

Zanger <em>Jeffrey Schenk</em> werkt samen met <em>Bobbie Eakes</em>, bekijk de beelden Zanger Jeffrey Schenk gaat een bijzondere samenwerking aan met de Amerikaanse actrice Bobbie Eakes. Zij is bekend van The Bold and the Beautiful als Macy. René Froger deelt de eerste platen uit. Zie deze beelden in de Shownieuws-video hierboven. TVOHJeffrey is bekend geworden door het laatste onafgemaakte seizoen van The Voice of Holland. Samen met Bobbie heeft hij een album gemaakt. De twee treden op tijdens de plaatuitreiking. Zie het optreden in het fragment hierboven.
Show :
Maandag 12 juni 2023 om 11:45

Zanger Jeffrey Schenk gaat een bijzondere samenwerking aan met de Amerikaanse actrice Bobbie Eakes. Zij is bekend van The Bold and the Beautiful als Macy. René Froger deelt de eerste platen uit. Zie deze beelden in de Shownieuws-video hierboven.

TVOH
Jeffrey is bekend geworden door het laatste onafgemaakte seizoen van The Voice of Holland. Samen met Bobbie heeft hij een album gemaakt. De twee treden op tijdens de plaatuitreiking. Zie het optreden in het fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's