Mystery guest MAX vakantieman bezoekt Lissabon

Mystery guest MAX vakantieman bezoekt Lissabon

Tuesday 13 June 2023 om 14:17

Hét zomerprogramma van NPO1, MAX vakantieman is terug en hoe! Vast onderdeel in het populaire programma, 'De Mystery Guest' is ook weer van de partij en hij begon zijn reis met een bezoek aan de Portugese hoofdstad Lissabon.

Bekijk de beelden van MAX vakantieman hieronder.

Mystery guest <em>MAX vakantieman</em> bezoekt Lissabon Hét zomerprogramma van NPO1, MAX vakantieman is terug en hoe! Vast onderdeel in het populaire programma, 'De Mystery Guest' is ook weer van de partij en hij begon zijn reis met een bezoek aan de Portugese hoofdstad Lissabon. Bekijk de beelden van MAX vakantieman hieronder. MAX vakantieman is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vrijdag in MAX pubquiz: Karin Bloemen tapt biertje maar Sybrand spuugt het uit Bekijk deze video » Mystery guest MAX vakantieman checkt wc in hotel Benidorm: ‘Dit is jammer’ Bekijk deze video » Dick Benschop: 'Dit krijgen Schiphol-gedupeerden' (MAX Vakantieman) Bekijk deze video »
TV :
Mystery guest MAX vakantieman bezoekt Lissabon

MAX vakantieman is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX vakantieman terugkijken bij Gids.tv.
Actuele video's

Meer actuele video's