Van Roosmalen in Marcel & Gijs vernietigend over Piet Adema: 'Kan nog geen strandparasol opzetten'

Van Roosmalen in Marcel & Gijs vernietigend over Piet Adema: 'Kan nog geen strandparasol opzetten'

Donderdag 15 juni 2023 om 10:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 14 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

In de talkshow Marcel & Gijs worden elke avond vele actuele onderwerpen besproken. Zo ook het overleg tussen landbouworganisatie LTO en Piet Adema, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit over het Landbouwakkoord.

Strandparasol
Marcel van Roosmalen heeft een uitgesproken mening over deze minister. Hij geeft de boeren niet graag gelijk maar in dit geval zou hij het wel begrijpen als LTO zich terugtrekt uit het overleg. Volgens Marcel kan Adema de suikerbiet niet van een hooibaal onderscheiden. Een sterke leider vindt hij hem ook niet: "Hij kan nog geen strandparasol opzetten”, aldus de nieuwbakken talkshow host.

Van Roosmalen in <em>Marcel &amp; Gijs</em> vernietigend over <em>Piet Adema</em>: 'Kan nog geen strandparasol opzetten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 14 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. In de talkshow Marcel & Gijs worden elke avond vele actuele onderwerpen besproken. Zo ook het overleg tussen landbouworganisatie LTO en Piet Adema, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit over het Landbouwakkoord. StrandparasolMarcel van Roosmalen heeft een uitgesproken mening over deze minister. Hij geeft de boeren niet graag gelijk maar in dit geval zou hij het wel begrijpen als LTO zich terugtrekt uit het overleg. Volgens Marcel kan Adema de suikerbiet niet van een hooibaal onderscheiden. Een sterke leider vindt hij hem ook niet: "Hij kan nog geen strandparasol opzetten”, aldus de nieuwbakken talkshow host. Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
Talkshow :

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's