Shownieuws brandt romantisch moment Jutta Leerdam en Jake Paul af: ‘Raar toneelstuk’

Shownieuws brandt romantisch moment Jutta Leerdam en Jake Paul af: ‘Raar toneelstuk’

<em>Shownieuws</em> brandt romantisch moment Jutta Leerdam en Jake Paul af: ‘Raar toneelstuk’ College Tour: zo reageert Jutta Leerdam op vragen over wangedrag Jake Paul Jutta Leerdam en Jake Paul zijn stapelverliefd en iedereen mag het weten. In Shownieuws zijn beelden te zien van het stel, de schaatster is dolgelukkig als de Amerikaanse Youtuber haar als verrassing bezoekt. En dan krijgt ze ook nog een persoonlijk door hem gemaakt schilderij cadeau. Het lijkt allemaal superromantisch, maar aan de Shownieuws-desk worden door meerdere deskundigen vraagtekens gezet bij de video. “Dit is toch gewoon een raar toneelstukje, jongens?”, aldus René Mioch. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jutta Leerdam open over eetproblemen, 'ik had mezelf gebrainwashed' Bekijk deze video » Jake Paul (vlam Jutta Leerdam) laat nieuwe gigantische miljoenenvilla zien Bekijk deze video » Zien: Jake Paul verrast Jutta Leerdam met imponerend schilderij en onverwacht bezoek Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 16 June 2023 om 12:08

College Tour: zo reageert Jutta Leerdam op vragen over wangedrag Jake Paul

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn stapelverliefd en iedereen mag het weten. In Shownieuws zijn beelden te zien van het stel, de schaatster is dolgelukkig als de Amerikaanse Youtuber haar als verrassing bezoekt. En dan krijgt ze ook nog een persoonlijk door hem gemaakt schilderij cadeau. Het lijkt allemaal superromantisch, maar aan de Shownieuws-desk worden door meerdere deskundigen vraagtekens gezet bij de video. “Dit is toch gewoon een raar toneelstukje, jongens?”, aldus René Mioch.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's