Zien: Jake Paul verrast Jutta Leerdam met imponerend schilderij en onverwacht bezoek

Zien: Jake Paul verrast Jutta Leerdam met imponerend schilderij en onverwacht bezoek

Donderdag 15 juni 2023 om 17:34

Youtuber en influencer Jake Paul miste zijn geliefde Jutta Leerdam zo intens dat hij een spontane beslissing nam om haar onaangekondigd te verrassen. Ondanks hun langeafstandsrelatie kon de afstand hen niet weerhouden van de zoete verrassing die Jake voor Jutta in petto had.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Jake Paul</em> verrast <em>Jutta Leerdam</em> met imponerend schilderij en onverwacht bezoek Youtuber en influencer Jake Paul miste zijn geliefde Jutta Leerdam zo intens dat hij een spontane beslissing nam om haar onaangekondigd te verrassen. Ondanks hun langeafstandsrelatie kon de afstand hen niet weerhouden van de zoete verrassing die Jake voor Jutta in petto had. Tekst gaat verder onder de video. Schilderij en bezoekjeIn de video is te zien dat Jake een groot schilderij heeft gemaakt voor zijn geliefde Jutta. Op het schilderij is Jutta afgebeeld als een schaatsende engel op het strand van Puerto Rico, het eiland waar Paul een miljoenenvilla bezit. Wanneer Jake bij Jutta's huis arriveert, kan de schaatsster haar ogen niet geloven. Met haar hand voor haar mond zakt Jutta naar de grond en zegt: "Ik ga flauwvallen." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Jutta Leerdam is zwanger!? Jake Paul vertelt dit op TikTok Bekijk deze video » College Tour: zo reageert Jutta Leerdam op vragen over wangedrag Jake Paul Bekijk deze video »
Viral :

Schilderij en bezoekje
In de video is te zien dat Jake een groot schilderij heeft gemaakt voor zijn geliefde Jutta. Op het schilderij is Jutta afgebeeld als een schaatsende engel op het strand van Puerto Rico, het eiland waar Paul een miljoenenvilla bezit. Wanneer Jake bij Jutta's huis arriveert, kan de schaatsster haar ogen niet geloven. Met haar hand voor haar mond zakt Jutta naar de grond en zegt: "Ik ga flauwvallen."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's