Maarten van der Weijden heeft drie jaar (!) getraind voor Elfstedentriatlon (video)

Maarten van der Weijden heeft drie jaar (!) getraind voor Elfstedentriatlon (video)

Elfstedentriatlon Maarten van der Weijden start zondag: zo kun je barre tocht volgen

Maarten van der Weijden start zondag met zijn Elfstedentriatlon. Dit betekent dat hij deze barre tocht niet alleen zwemmend, maar ook fietsend en lopend aflegt. De Olympisch kampioen vertelt bij Goedemorgen Nederland dat hij al even bezig is met de voorbereidingen. “Ik ben er al drie jaar voor aan het trainen, ruim elke dag drie uur. Elke paar maanden doe ik een hele lange inspanning.” De zwemmer hoopt met deze bizarre actie zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Maarten van der Weijden heeft drie jaar (!) getraind voor <em>Elfstedentriatlon</em> (video) Elfstedentriatlon Maarten van der Weijden start zondag: zo kun je barre tocht volgen Maarten van der Weijden start zondag met zijn Elfstedentriatlon. Dit betekent dat hij deze barre tocht niet alleen zwemmend, maar ook fietsend en lopend aflegt. De Olympisch kampioen vertelt bij Goedemorgen Nederland dat hij al even bezig is met de voorbereidingen. “Ik ben er al drie jaar voor aan het trainen, ruim elke dag drie uur. Elke paar maanden doe ik een hele lange inspanning.” De zwemmer hoopt met deze bizarre actie zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Maarten van der Weijden zakte ineen door maagbloeding: "Daisy vond me bij de trap" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Maarten van der Weijden in Marcel & Gijs: 'Enorme aandachtstrekker' Bekijk deze video »
Sport :
Maarten van der Weijden heeft drie jaar (!) getraind voor Elfstedentriatlon (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV