Zien: deelnemers Temptation Island onthullen wie ze uitnodigen voor hun bruiloft

Zien: deelnemers Temptation Island onthullen wie ze uitnodigen voor hun bruiloft

Zien: deelnemers <em>Temptation Island</em> onthullen wie ze uitnodigen voor hun <em>bruiloft</em> Als je denkt aan reality, dan denk je aan Farja Farvardin. In de online realitytalkshow Realitea van RTL Boulevard bespreekt hij wekelijks het meest recente en opwindende nieuws uit de realitywereld, samen met spraakmakende gasten. Deze week schuiven de verleidelijke meiden van Temptation Island: Love or Leave aan en onthullen ze alle ins en outs over hun deelname. Bekijk de beelden van Realitea met de meiden van Temptation Island: Love or Leave in de video hierboven. Temptation Island: Love or Leave is te streamen bij Videoland. Bekijk ook Shownieuws: botoxbehandeling Temptation-ster Shirley Cramer gaat helemaal fout (video) Bekijk deze video » Temptation Island: Mike heeft spijt van beledigen Evie (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: deelnemers Temptation Island onthullen wie ze uitnodigen voor hun bruiloft
Vrijdag 16 juni 2023 om 14:44

Als je denkt aan reality, dan denk je aan Farja Farvardin. In de online realitytalkshow Realitea van RTL Boulevard bespreekt hij wekelijks het meest recente en opwindende nieuws uit de realitywereld, samen met spraakmakende gasten. Deze week schuiven de verleidelijke meiden van Temptation Island: Love or Leave aan en onthullen ze alle ins en outs over hun deelname.

Bekijk de beelden van Realitea met de meiden van Temptation Island: Love or Leave in de video hierboven. Temptation Island: Love or Leave is te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's