Beyoncé treedt op in Amsterdam: fans hopen op verschijning dochter Blue Ivy

Beyoncé treedt op in Amsterdam: fans hopen op verschijning dochter Blue Ivy

Zaterdag 17 juni 2023 om 20:18

Om haar zevende studio-album 'Renaissance' te vieren, is wereldster Beyoncé (41) momenteel bezig met een grootschalige wereldtournee. Dit weekend is het langverwachte moment aangebroken, want Beyoncé zal vanavond en morgen optreden in Amsterdam. Fans zijn in afwachting of haar dochter Blue Ivy, die eerder al verscheen tijdens shows in Parijs en Londen, ook haar opwachting zal maken in de Johan Cruijff Arena.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Beyoncé</em> treedt op in <em>Amsterdam</em>: fans hopen op verschijning <em>dochter Blue Ivy</em> Om haar zevende studio-album 'Renaissance' te vieren, is wereldster Beyoncé (41) momenteel bezig met een grootschalige wereldtournee. Dit weekend is het langverwachte moment aangebroken, want Beyoncé zal vanavond en morgen optreden in Amsterdam. Fans zijn in afwachting of haar dochter Blue Ivy, die eerder al verscheen tijdens shows in Parijs en Londen, ook haar opwachting zal maken in de Johan Cruijff Arena. Tekst gaat verder onder de video. Blue IvyMet spanning kijken fans uit naar Beyoncé's optredens en hopen ze op een bijzondere verschijning van Blue Ivy, die al eerder liet zien over het talent en de présence van haar beroemde moeder te beschikken. De Johan Cruijff Arena zal het toneel zijn van een onvergetelijke avond, waarin Beyoncé haar fans zal betoveren met haar indrukwekkende optredens en mogelijk ook een glimp van Blue Ivy zal laten zien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beyonce kreeg 24 miljoen voor een optreden in Dubai: 'Is zij een wereldverbeteraar of een marketingmachine?' Bekijk deze video » Dit weekend: superster Beyoncé in Amsterdam met The Renaissance Tour Bekijk deze video »
TV :
Beyoncé treedt op in Amsterdam: fans hopen op verschijning dochter Blue Ivy

Blue Ivy
Met spanning kijken fans uit naar Beyoncé's optredens en hopen ze op een bijzondere verschijning van Blue Ivy, die al eerder liet zien over het talent en de présence van haar beroemde moeder te beschikken. De Johan Cruijff Arena zal het toneel zijn van een onvergetelijke avond, waarin Beyoncé haar fans zal betoveren met haar indrukwekkende optredens en mogelijk ook een glimp van Blue Ivy zal laten zien.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's