Emotionele beelden: King Charles in tranen tijdens eerste Trooping the Colour

Emotionele beelden: King Charles in tranen tijdens eerste Trooping the Colour

Zaterdag 17 juni 2023 om 20:24

Hoewel koning Charles eigenlijk in november jarig is, wordt vandaag in Engeland zijn verjaardag officieel gevierd. Het is tijd voor Trooping the Colour, een traditie die enigszins te vergelijken is met onze Koningsdag. Echter, in Engeland krijgt deze viering een statig karakter met zo'n 1400 soldaten, 300 paarden en 400 muzikanten die deelnemen aan het evenement.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele beelden: <em>King Charles</em> in tranen tijdens eerste <em>Trooping the Colour</em> Hoewel koning Charles eigenlijk in november jarig is, wordt vandaag in Engeland zijn verjaardag officieel gevierd. Het is tijd voor Trooping the Colour, een traditie die enigszins te vergelijken is met onze Koningsdag. Echter, in Engeland krijgt deze viering een statig karakter met zo'n 1400 soldaten, 300 paarden en 400 muzikanten die deelnemen aan het evenement. Tekst gaat verder onder de video. Trooping the ColourTrooping the Colour is een bijzondere gelegenheid waarbij het Britse volk samenkomt om de verjaardag van koning Charles te vieren. Het spektakel, dat plaatsvindt met de imposante aanwezigheid van soldaten, paarden en muzikanten, creëert een indrukwekkende en feestelijke sfeer. Het is een gelegenheid waarbij de Britse trots en traditie samenkomen, waardoor het een hoogtepunt is in de koninklijke kalender van het Verenigd Koninkrijk. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Emotionele beelden: King Charles in tranen tijdens eerste Trooping the Colour

Trooping the Colour
Trooping the Colour is een bijzondere gelegenheid waarbij het Britse volk samenkomt om de verjaardag van koning Charles te vieren. Het spektakel, dat plaatsvindt met de imposante aanwezigheid van soldaten, paarden en muzikanten, creëert een indrukwekkende en feestelijke sfeer. Het is een gelegenheid waarbij de Britse trots en traditie samenkomen, waardoor het een hoogtepunt is in de koninklijke kalender van het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's