Britse soldaten vallen neer: opmerkelijk incident tijdens verjaardagsparade koning Charles

Britse soldaten vallen neer: opmerkelijk incident tijdens verjaardagsparade koning Charles

Vrijdag 16 juni 2023 om 18:03

Dit weekend vindt in het Verenigd Koninkrijk de jaarlijkse ceremonie 'Trooping the Colour' plaats. Ter ere van de verjaardag van koning Charles marcheren honderden militairen in deze parade. Tijdens de laatste voorbereidingen zijn er meerdere soldaten flauwgevallen, maar dit lijkt een normaal onderdeel te zijn van het evenement.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Britse soldaten</em> vallen neer: opmerkelijk incident tijdens verjaardagsparade <em>koning Charles</em> Dit weekend vindt in het Verenigd Koninkrijk de jaarlijkse ceremonie 'Trooping the Colour' plaats. Ter ere van de verjaardag van koning Charles marcheren honderden militairen in deze parade. Tijdens de laatste voorbereidingen zijn er meerdere soldaten flauwgevallen, maar dit lijkt een normaal onderdeel te zijn van het evenement. Tekst gaat verder onder de video. Britse soldaten vallen flauwAfgelopen aterdag moest een trompettist voorzichtig en wankelend op de grond gaan zitten, overweldigd door de hitte. Als lid van een militair orkestteam bezweek hij onder de intense zon. Terwijl zijn medemuzikanten moedig doorgingen met spelen, snelden verplegers te hulp om hem bij te staan. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: kleine royals George en Charlotte stelen de show tijdens Kroningsconcert Charles Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Camilla lag met getrouwde Charles te neuken en is nu als beloning koningin' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Nieuws :
Britse soldaten vallen neer: opmerkelijk incident tijdens verjaardagsparade koning Charles

Britse soldaten vallen flauw
Afgelopen aterdag moest een trompettist voorzichtig en wankelend op de grond gaan zitten, overweldigd door de hitte. Als lid van een militair orkestteam bezweek hij onder de intense zon. Terwijl zijn medemuzikanten moedig doorgingen met spelen, snelden verplegers te hulp om hem bij te staan.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's