Boze boe-roepende Burna Boy-fans na afwezigheid bij eigen concert (video)

Boze boe-roepende Burna Boy-fans na afwezigheid bij eigen concert (video)

Boze <em>boe</em>-roepende <em>Burna Boy</em>-fans na afwezigheid bij eigen concert (video) Video: Wolter Kroes zegt sorry tegen woedende fans na ophef na Funpop-optreden De Nigeriaanse zanger Burna Boy zou zaterdagavond optreden in de Gelredome in Arnhem. Helaas is de artiest niet op komen dagen. Hij is "verdrietig" dat hij het publiek in de Gelredome in Arnhem "niet heeft kunnen zien", schreef de artiest in de nacht van zaterdag op zondag op Instagram. Zijn fans zijn erg teleurgesteld, bekijk de beelden hierboven. Nieuwe datumDe show van de zanger is zaterdag na ruim twee uur vertraging geannuleerd. De fans in de zaal roepen boe na de teleurstellende mededeling dat het concert wordt geannuleerd. De artiest komt binnen een paar uur met een nieuwe datum, besluit hij zijn bericht. "Ik hou van jullie allemaal." Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van het concert hierboven. Bekijk ook René van der Gijp maant Johan Derksen: 'Zó kun je Rob Kemps (Snollebollekes) toch niet noemen!?' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Rob Kemps en Miriam uit elkaar (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 18 juni 2023 om 09:44

Video: Wolter Kroes zegt sorry tegen woedende fans na ophef na Funpop-optreden

De Nigeriaanse zanger Burna Boy zou zaterdagavond optreden in de Gelredome in Arnhem. Helaas is de artiest niet op komen dagen. Hij is "verdrietig" dat hij het publiek in de Gelredome in Arnhem "niet heeft kunnen zien", schreef de artiest in de nacht van zaterdag op zondag op Instagram. Zijn fans zijn erg teleurgesteld, bekijk de beelden hierboven.

Nieuwe datum
De show van de zanger is zaterdag na ruim twee uur vertraging geannuleerd. De fans in de zaal roepen boe na de teleurstellende mededeling dat het concert wordt geannuleerd. De artiest komt binnen een paar uur met een nieuwe datum, besluit hij zijn bericht. "Ik hou van jullie allemaal."

Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van het concert hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's