Zoon Caroline van der Plas doet boekje open bij College Tour: 'We praten straks verder' (video)

Zoon Caroline van der Plas doet boekje open bij College Tour: 'We praten straks verder' (video)

Sunday 18 June 2023 om 13:01

Zoon Caroline van der Plas doet boekje open bij <em>College Tour</em>: 'We praten straks verder' (video) Bennie Jolink clasht met Caroline van der Plas in College Tour: 'Fuck KLM!' (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas is zondag te gast in College Tour. Ook haar zoon is van de partij én die doet een boekje open over zijn moeder. Bekijk de beelden hieronder. 'Sorry'Volgens de zoon van Caroline is zijn moeder erg goed in het terugnemen van haar woorden, maar écht sorry zeggen, daar komt het vaak niet van. 'Maar dat moet ook helemaal niet, vind ik.' Bekijk het fragment van College Tour hierboven. De aflevering an College Tour met Caroline van der Plas is zondagavond 18 juni om 20.15 uur te zien op NPO2. Je kan alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Harry Mens wil de politiek in: 'Minister worden in kabinet Caroline van der Plas' (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas in Marcel & Gijs: 'Dit irriteert me aan Christianne van der Wal' Bekijk deze video » Marcel & Gijs: Caroline van der Plas reageert op kritische column Bekijk deze video »
TV :
Zoon Caroline van der Plas doet boekje open bij College Tour: 'We praten straks verder' (video)

Caroline van der Plas is zondag te gast in College Tour. Ook haar zoon is van de partij én die doet een boekje open over zijn moeder. Bekijk de beelden hieronder.

'Sorry'
Volgens de zoon van Caroline is zijn moeder erg goed in het terugnemen van haar woorden, maar écht sorry zeggen, daar komt het vaak niet van. 'Maar dat moet ook helemaal niet, vind ik.'

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. De aflevering an College Tour met Caroline van der Plas is zondagavond 18 juni om 20.15 uur te zien op NPO2. Je kan alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's