André Hazes vond Rad van fortuin presenteren ‘echt kut’: ‘Zo eentonig' (Renze op zondag)

André Hazes vond Rad van fortuin presenteren ‘echt kut’: ‘Zo eentonig' (Renze op zondag)

Monday 19 June 2023 om 10:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 18 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv.

André Hazes gaat op muzikaal gebied een hele andere kant op, maar ook zijn televisiecarrière krijgt er nu van langs. Zo onthult Hazes bij Renze op zondag dat hij het ‘echt kut’ vond om het Rad van fortuin te presenteren. “Dit was het allereerste wat ik mocht doen van John de Mol.”

Lees verder onder de video.

André Hazes vond <em>Rad van fortuin</em> presenteren ‘echt kut’: ‘Zo eentonig' (<em>Renze op zondag</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 18 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Renze op zondag terugkijken via Gids.tv. André Hazes gaat op muzikaal gebied een hele andere kant op, maar ook zijn televisiecarrière krijgt er nu van langs. Zo onthult Hazes bij Renze op zondag dat hij het ‘echt kut’ vond om het Rad van fortuin te presenteren. “Dit was het allereerste wat ik mocht doen van John de Mol.” Lees verder onder de video. ‘Kandidaten waar ik niks mee had’“Ik merkte wel: als ik dit werk ga doen, ga ik dat niet in een studio doen. Ik denk omdat het zo eentonig was”, vertelt Hazes. “Af en toe had ik hele leuke kandidaten, ik ga heel goed om met volkse mensen, toiletjuffrouwen, dat voelde je meteen. Maar ik had ook echt mensen waar ik niks mee had. Dat zag je meteen aan mij.” Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. André Hazes: 'Hierom overtrad ik de wet en daar heb ik geen spijt van' (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: André Hazes viert Vaderdag met Monique en Dré Bekijk deze video »
Talkshow :
André Hazes vond Rad van fortuin presenteren ‘echt kut’: ‘Zo eentonig' (Renze op zondag)

‘Kandidaten waar ik niks mee had’
“Ik merkte wel: als ik dit werk ga doen, ga ik dat niet in een studio doen. Ik denk omdat het zo eentonig was”, vertelt Hazes. “Af en toe had ik hele leuke kandidaten, ik ga heel goed om met volkse mensen, toiletjuffrouwen, dat voelde je meteen. Maar ik had ook echt mensen waar ik niks mee had. Dat zag je meteen aan mij.”

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's