Bekijk oproep van de Meilandjes: "Wij zoeken een Nadège 2.0?"

Bekijk oproep van de Meilandjes: "Wij zoeken een Nadège 2.0?"

Bekijk oproep van de Meilandjes: "Wij zoeken een Nadège 2.0?" ZIEN: Dochters Claire en Vivé rennen naar papa Leroy op vliegveld Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, hierin doen de Meilandjes een oproep. Ze zoeken een nieuwe Nadège. De vrouw is ziek en wordt regelmatig medisch onderzocht. Ze kan niet werken. Sinds januari heeft ze niets gehoord van de Meilandjes. En nu zoeken ze een vervanger. Bekijk de oproep hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: dit is de wens van Martien Meiland Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Beton mixen gaat fout Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Bekijk oproep van de Meilandjes: "Wij zoeken een Nadège 2.0?"
Monday 19 June 2023 om 14:52

ZIEN: Dochters Claire en Vivé rennen naar papa Leroy op vliegveld

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, hierin doen de Meilandjes een oproep. Ze zoeken een nieuwe Nadège. De vrouw is ziek en wordt regelmatig medisch onderzocht. Ze kan niet werken. Sinds januari heeft ze niets gehoord van de Meilandjes. En nu zoeken ze een vervanger. Bekijk de oproep hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's