ANWB waarschuwt voor gladheid door regen: 'Ook in de zomer' (video)

ANWB waarschuwt voor gladheid door regen: 'Ook in de zomer' (video)

Maandag 19 juni 2023 om 18:06

ANWB waarschuwt voor <em>gladheid</em> door regen: 'Ook in de zomer' (video) Voor het eerst in lange tijd is er weer regen voorspeld en dat kan gevaarlijke situaties veroorzaken op de weg. Het vuil wat zich heeft verzameld tijdens de lange droge periode vermengt zich met het regenwater, wat kan zorgen voor gladde wegen en minder grip. Daarom waarschuwt de ANWB om extra op te letten tijdens deze zomerse gladheid. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Tragisch ongeval in Canada: Vijftien mensen overleden na botsing met vrachtwagen Bekijk deze video » RTL Nieuws: Mark Rutte schuift niet aan bij overleg spreidingswet (video) Bekijk deze video » Zien: Erika vindt na jarenlange zoektocht biologische moeder en zus in Colombia Bekijk deze video »
Nieuws :
ANWB waarschuwt voor gladheid door regen: 'Ook in de zomer' (video)

Voor het eerst in lange tijd is er weer regen voorspeld en dat kan gevaarlijke situaties veroorzaken op de weg. Het vuil wat zich heeft verzameld tijdens de lange droge periode vermengt zich met het regenwater, wat kan zorgen voor gladde wegen en minder grip. Daarom waarschuwt de ANWB om extra op te letten tijdens deze zomerse gladheid.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's