Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag gaat een nieuwe reeks van start van de populaire realityserie Au pairs. Deze keer gaan Jaimy (19), Sincha (23), Anne (19) en Bram (20) voor drie maanden naar New York om te werken als oppas. En er is een bijzondere primeur in dit seizoen. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de trailer van Au Pairs seizoen 5: vanaf 20 juni te zien bij NPO 3 Bekijk deze video » Dinsdag in Au Pairs: Jaimy heeft een valse start als haar vlucht wordt uitgesteld Bekijk deze video » Terug naar gezin na vertrekNaast dat je de jongeren met hun avonturen in de VS kunt volgen, zie je deze keer ook voor het eerst hoe een au pair teruggaat naar een gezin waar die een paar dagen eerder was vertrokken. Verder staat Jaimy, Anne, Bram en Sincha weer van alles te wachten: kinderen die ongezien de deur uit rennen, kakkerlakken in huis en hostouders die zeer hoge eisen stellen. Wat doet Anne in The Big Apple zonder gastgezin?Als au pair werken is niet voor iedereen een droombaan, zo belandt Bram in een kelder in Brooklyn, waar naast kinderen ook ongedierte rondkruipt. Sincha komt in een gastgezin terecht waarvan de hostmoeder zelf ook au pair is geweest. Jaimy is een stadsmens en dit is haar eerste reis buiten Europa, maar ze blijkt 40 kilometer van het centrum van The Big Apple vandaan te zitten, in New Jersey. Gaat ze daarom wisselen van gastgezin? Het gastgezin van Anne zegt op het laatste moment af en nu is ze in haar eentje in de grote stad, wat gaat ze doen?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 20 juni 2023 om 21:15

Dinsdag gaat een nieuwe reeks van start van de populaire realityserie Au pairs. Deze keer gaan Jaimy (19), Sincha (23), Anne (19) en Bram (20) voor drie maanden naar New York om te werken als oppas. En er is een bijzondere primeur in dit seizoen.

Terug naar gezin na vertrek
Naast dat je de jongeren met hun avonturen in de VS kunt volgen, zie je deze keer ook voor het eerst hoe een au pair teruggaat naar een gezin waar die een paar dagen eerder was vertrokken. Verder staat Jaimy, Anne, Bram en Sincha weer van alles te wachten: kinderen die ongezien de deur uit rennen, kakkerlakken in huis en hostouders die zeer hoge eisen stellen.

Wat doet Anne in The Big Apple zonder gastgezin?
Als au pair werken is niet voor iedereen een droombaan, zo belandt Bram in een kelder in Brooklyn, waar naast kinderen ook ongedierte rondkruipt. Sincha komt in een gastgezin terecht waarvan de hostmoeder zelf ook au pair is geweest. Jaimy is een stadsmens en dit is haar eerste reis buiten Europa, maar ze blijkt 40 kilometer van het centrum van The Big Apple vandaan te zitten, in New Jersey. Gaat ze daarom wisselen van gastgezin? Het gastgezin van Anne zegt op het laatste moment af en nu is ze in haar eentje in de grote stad, wat gaat ze doen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Au Pairs

Actuele video's

Meer actuele video's