Dinsdag in Au Pairs: Jaimy heeft een valse start als haar vlucht wordt uitgesteld

Dinsdag in Au Pairs: Jaimy heeft een valse start als haar vlucht wordt uitgesteld

Dinsdag in <em>Au Pairs</em>: Jaimy heeft een <em>valse start</em> als haar vlucht wordt uitgesteld Bekijk de trailer van Au Pairs seizoen 5 Vanavond start een nieuw seizoen van Au Pairs bij NPO 3. In dit vijfde seizoen zien we schreeuwende kinderen, poep op de vloer en veel gedans. NPO 3 deelt op Instagram alvast wat beelden, zie ze hieronder. Komt dit wel goed?In de eerste aflevering van dit seizoen van Au Pairs bereiden de vier zich voor op hun reis naar de Big Apple. Het is nog niet eenvoudig om alles tot in de puntjes te regelen. Sincha is onzeker over wat New York haar gaat brengen en vraagt een medium om hulp. De uitkomst van dat gesprek is niet wat ze ervan gehoopt had. Sincha en Bram maken kennis met het gezin waar ze de komende tijd zullen verblijven. Bram moet even slikken, want de omgeving waar hij in belandt, heeft minder grandeur dan hij had gehoopt. Jaimy heeft een valse start als haar vlucht wordt uitgesteld. In de video bovenaan deze pagina zie je een fragment waarin Radio 538 praat met de kersverse mama Gaby Blaaser. Het nieuwe seizoen van Au pairs is vanaf dinsdag 20 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Au pairs terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Au Pairs: Emma lucht haar hart over iets waar ze al een poos mee zit Bekijk deze video » Emma in Op1 over coming out na Au Pairs-avontuur: "Tranen met tuiten natuurlijk" Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo.nl)
TV :
Dinsdag in Au Pairs: Jaimy heeft een valse start als haar vlucht wordt uitgesteld
Dinsdag 20 juni 2023 om 15:08

Bekijk de trailer van Au Pairs seizoen 5

Vanavond start een nieuw seizoen van Au Pairs bij NPO 3. In dit vijfde seizoen zien we schreeuwende kinderen, poep op de vloer en veel gedans. NPO 3 deelt op Instagram alvast wat beelden, zie ze hieronder.

Komt dit wel goed?
In de eerste aflevering van dit seizoen van Au Pairs bereiden de vier zich voor op hun reis naar de Big Apple. Het is nog niet eenvoudig om alles tot in de puntjes te regelen. Sincha is onzeker over wat New York haar gaat brengen en vraagt een medium om hulp. De uitkomst van dat gesprek is niet wat ze ervan gehoopt had. Sincha en Bram maken kennis met het gezin waar ze de komende tijd zullen verblijven. Bram moet even slikken, want de omgeving waar hij in belandt, heeft minder grandeur dan hij had gehoopt. Jaimy heeft een valse start als haar vlucht wordt uitgesteld.

In de video bovenaan deze pagina zie je een fragment waarin Radio 538 praat met de kersverse mama Gaby Blaaser.

Het nieuwe seizoen van Au pairs is vanaf dinsdag 20 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Au pairs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's