Verkoelende buien na hittegolf maken Nederlanders blij: "Eindelijk regen!"

Verkoelende buien na hittegolf maken Nederlanders blij: "Eindelijk regen!"

<em>Verkoelende buien</em> na hittegolf maken Nederlanders blij: &quot;Eindelijk regen!&quot; Buienradar dinsdag: veel regen, onweer en mogelijk wateroverlast Dinsdagavond komen er regenbuien over het land. De buien kunnen zo heftig zijn dat ze wateroverlast kunnen veroorzaken. Zelfs grote hagelstenen kunnen naar beneden vallen. Toch lijken meerdere Nederlanders blij te zijn met de verkoelende buien. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Blije plantjesOp de vraag of men blij is met de buien die gaan komen, horen we de antwoorden: "Eigenlijk wel fijn, want ik heb last van hooikoorts." Een ander laat weten blij te zijn voor haar plantjes, die weer wat water zullen krijgen: "Een beetje regen mag wel." Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video over de verkoelende buien na een hittegolf. Bekijk ook Hart van Nederland: wateroverlast in Haren zorgt voor afgesloten straten (video) Bekijk deze video » Extreem weer in Nederland: wateroverlast in Brabant en blikseminslag in Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Buienradar dinsdag: veel regen, onweer en mogelijk wateroverlast

Dinsdagavond komen er regenbuien over het land. De buien kunnen zo heftig zijn dat ze wateroverlast kunnen veroorzaken. Zelfs grote hagelstenen kunnen naar beneden vallen. Toch lijken meerdere Nederlanders blij te zijn met de verkoelende buien. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Blije plantjes
Op de vraag of men blij is met de buien die gaan komen, horen we de antwoorden: "Eigenlijk wel fijn, want ik heb last van hooikoorts." Een ander laat weten blij te zijn voor haar plantjes, die weer wat water zullen krijgen: "Een beetje regen mag wel."

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video over de verkoelende buien na een hittegolf.

Actuele video's

Meer actuele video's